E-book Slatko za svaki dan

Recepti uz koje ćete zavoljeti nutritivno bogatije slastice.

Slatko za svaki dan prvenstveno je e-book sa slatkim receptima u nutritivno bogatijoj verziji, a zatim ostvarenje moje dugogodišnje želje i veliki ponos.

Želja za izradom vlastite knjižice s receptima nastala je još prije nekoliko godina. Bilo je perioda u kojima sam skupljala recepte, onih u kojima bih se razočarala fotografijama koje bih uslikala, rjeđe razočarana i kolačima koje napravim. Periodi su bili isprekidani nekim drugim željama, ali s vremenom bih se opet vraćala svom Excel-u, s mišlju kako ipak sadrži nešto vrijedno: mojih 7 godina eksperimentiranja sa zdravom kuhinjom, lekcije koje sam putem učila, okuse koje sam godinama unaprjeđivala, pohvale i zadovoljene osmijehe dragih ljudi koje sam putem skupljala.

Iz tog sam razloga odlučila ostvariti svoju dugogodišnju želju, i to baš na 30. rođendan, u nadi da ću još nekome približiti nutritivno bogatiju kuhinju na jedan ukusan i sladak način. Jer slatko zaista možemo jesti svaki dan, u količinama koje ne narušavaju našu dnevnu potrebu za svim nutrijentima, a kad su u pitanju ovakve slastice, ta se količina može i povećati!

U nastavku zaviri u sadržaj kuharice, a ispod te čekaju podaci o narudžbi.

CIJENA KUHARICE:

🔹 10 eura (75,35 kn)

Za narudžbu mi se slobodno javi putem maila, instagrama ili kontakt forme.

Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju!

Veselim se zajedničkom miksanju i uvođenju zdravijih navika u tvoju kuhinju.

🙂

Nikolina