Moje je ime Nikolina, rođena sam 1992. godine u Zagrebu i po struci sam instruktorica fitnesa u teretani, ujedno dugogodišnja zaljubljenica u trening i zdravu prehranu, majka jednog dvogodišnjaka i supruga. Svoje sam formalno obrazovanje započela na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomom na studijima računalne lingvistike i informatike, a nastavila na Fitnes učilištu nekoliko godina kasnije. Dugogodišnji rad na poziciji voditeljice tima u prevoditeljskoj agenciji donio mi je niz vještina koje spretno koristim u radu s ljudima na treningu. Promjena struke za mene je značila ispunjavanje velike želje da i drugima pomognem poboljšati kvalitetu života i prenesem im dio svoje ljubavi prema kretanju i izgradnji snažnog tijela koje može sve što zamisli.

Period trudnoće i postpartuma donio mi je mnoštvo izazova, ali i hrabrost da slijedim svoje snove. Moja je trudnoća protekla uredno i do zadnjeg mjeseca bila ispunjena treningom, no moj je oporavak od poroda trajao puno duže od očekivanog i bio obilježen dijastazom, što me dodatno osvijestilo o važnosti kvalitetnog pristupa i kontroliranog pokreta. Kad s tijelom postupamo nježno i pokretu pristupamo na pravi način, zaista možemo ostvariti čuda!

fitnes fotografiranje
trčanje u šumi

Osim težinskih treninga, veliki sam zaljubljenik u trčanje i šetnje prirodom pa me vikendom možeš vidjeti na nekoj utrci (u tom slučaju slobodno navijaj, jer to nama trkačima neizmjerno znači :)) ili kako upijam zelenilo na Medvednici. U slučaju da nisam vani, velike su šanse da mutim nešto u kuhinji, smišljam nutritivno bogatije verzije recepata, fotografiram i isprobavam hranu.

Iza sebe brojim niz od cijelog desetljeća kontinuiranog treninga i prikupljanja znanja u području fitnesa, koje sam s vremenom počela dijeliti s drugima, formalno ojačala edukacijama i iskustvom u vođenju grupnih i individualnih treninga.

Kao osobnoj trenerici, moj je glavni fokus u radu s klijentima savladavanje pokreta koje svakodnevno koristimo, na pravilan i kontroliran način, s ciljem poboljšanja kvalitete života, uklanjanja ili sprječavanja boli, a željeni fizički izgled uvijek dolazi kao rezultat kvalitetnog pristupa i klijentove posvećenosti.

Certificirani sam Coach4You trener i sa mnom možeš surađivati uživo na individualnim ili poluindividualnim (2 na 1) treninzima u Gyms4You teretanama u Zagrebu. Osim toga, stojim ti na raspolaganju sa svojom uslugom individualnog online treninga, gdje ću ti biti maksimalna podrška i izvor znanja u dostizanju rezultata.

trčanje u šumi

Interesi

  • Trening snage
  • Trening trčanja
  • Planinarenje
  • Edukacija o fitnesu
  • Majčinstvo i odgoj
  • Zdrava prehrana
  • Kreiranje recepata

KVALIFIKACIJE

Instruktorica fitnesa u teretani

EDUKACIJE

Coach4You Start certifikat, Postnatalno vježbanje, Nutrition Certification: Advanced Diet & Meal Planning

ISKUSTVO

Trenerica individualnog fitnesa
Voditeljica grupnih fitnes programa

TRENING U TERETANI

9+ godina

TRČANJE

6+ godina

RAD S KLIJENTIMA

2+ godine