Na treningu

Transformacije

Recenzije

J.Ž.B.

Nikolina je izrazito asertivna, nježna, a snažna, i svojim životom i primjerom pokazuje da možemo biti uspješne žene, mame i uz to imati normalne navike koje nam omogućuju dugoročno zdravlje po principima koji gode ženskom tijelu.

P.M.

U potpunosti si ispunila moja očekivanja. Sve materijale sa detaljnim uputama sam dobila jako brzo. Super mi je što te uvijek mogu slobodno pitati bilo što vezano za trening prehranu.  Posebno me oduševljava ta tvoja neka smirenost u radu općenito, to koliko imaš strpljenja za sve. I kako sve nekako radis s lakoćom.

V.P.

Oduševila me stručnost, savjeti, praćenje napretka, zabavni treninzi, motivacija, pomicanje granica. Sve što sam očekivala se ispunilo!

M.Š.

Jako sam ponosna što si me “zarazila” vježbanjem i trčanjem.

P.M.

Uvijek me oduševljava tvoja pozitiva, volja i predanost radu. A isto tako koliko se veseliš svakom napretku svojih klijentica i koliko si ponosna na njih.

A.Š.

Volim trenirati s Nikolinom jer me svojim znanjem, pozitivnim stavom i veselom energijom motivira da mijenjam svoje životne navike i što sam nakon 30 godina napokon zavoljela vježbati!

M.Š.

Jako sam zadovoljna količinom motivacije koje mi daješ, čak i kad sam totalno izvan fokusa zbog nekih drugih razloga navedeš me da razmislim o tome kako izvodim neku vježbu i svjesno odradim trening.

M.M.

Nina nadmašuje moja očekivanja koja imam od trenera. Posveti se svakome i prilagodi njegovim potrebama. I meni osobno najvažnije, ne nameće se i ne osuđuje. Puna je razumijevanja i zato ne odustajem.

L.Š.

Treninzi s Ninom su, prije svega, motivacija jer me Nina zna potaknuti i motivirati da nastavim s trudom i svojim napretkom. Svoja znanja prenosi kroz vježbe koje uz prave instrukcije mogu samo kvalitetno napredovati i svaka smjernica potiče me na idući korak za koji znam da će biti bolji od prethodnih.

Njihove pobjede

Card-Like Display

Osjećam fizički napredak, nemam bolova u tijelu nakon dužeg sjedenja.

Navikla sam se na treniranje, čak im se pomalo i veselim.

Uživala sam u svakom treningu. Čak i kada mi je bilo teško i kada sam ima upale mišića jednu za drugom, bilo mi je drago što ću opet trenirati i što sam se pokrenula.

Osjećam se općenito snažnije. Mogu potrčati, imam više snage u mišićima.

Zadovoljna sam što imaš razumijevanja za mene i za sve što me muči nađeš rješenje.

Ušla sam u teretanu sama.

Nisam odustala unatoč stresnom i napornom tjednu.

Zadovoljnija sam sama sa sobom jer se osjećam bolje i lakše.