Zadnje ažuriranje: 05.04.2023.

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke o prikupljanju, korištenju i otkrivanju Vaših podataka kada koristite Uslugu. Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje Usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi čije je početno slovo veliko imaju značenja definirana pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira da li se pojavljuju u jednini ili množini.

Definicije

Za potrebe ovih Pravila privatnosti:
Račun znači jedinstveni račun kreiran za Vas za pristup našoj Usluzi ili dijelovima naše Usluge.
Obrt (koji se u ovom Ugovoru naziva još i “Tvrtka”) odnosi se na Mind is the limit, oznaka obrta: 21010151252, matični broj obrta: 98498134.
Kolačići su male datoteke koje web stranica postavlja na Vaše računalo, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj, a koje sadrže pojedinosti Vaše povijesti pregledavanja na toj web stranici.
Država se odnosi na: Hrvatsku
Uređaj označava svaki uređaj koji može pristupiti Usluzi, poput računala, mobilnog telefona ili tableta.
Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na identificiranu osobu ili osobu koju je moguće identificirati.
Usluga se odnosi na Web stranicu.
Podaci o korištenju odnose se na podatke prikupljene automatski, bilo generirane korištenjem Usluge ili iz same infrastrukture Usluge.
Web stranica se odnosi na: https://mindisthelimit.com
Vi označava pojedinca koji pristupa ili koristi Uslugu odnosno Tvrtku.

Prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja naše Usluge, možemo od Vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji mogu identificirati osobu mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

Podaci o korištenju

Podaci o korištenju prikupljaju se automatski prilikom korištenja Usluge.

Podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola Vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše Usluge koje posjećujete, vrijeme i datum Vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i druge dijagnostičke podatke.

Kada Usluzi pristupite pomoću mobilnog uređaja možemo automatski prikupiti određene podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na vrstu mobilnog uređaja koji koristite, IP adresu Vašeg mobilnog uređaja, Vaš mobilni operativni sustav, vrstu mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Također možemo prikupljati informacije koje Vaš preglednik šalje svaki put kada posjetite našu Uslugu ili kada Usluzi pristupate putem mobilnog uređaja.

Tehnologije praćenja i kolačići

Koristimo Kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj Usluzi i pohranjivanje određenih informacija. Tehnologije praćenja koje se koriste su skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše Usluge. Tehnologije koje koristimo mogu uključivati:

Kolačiće preglednika. Kolačić je mala datoteka smještena na Vaš uređaj. Možete postaviti svoj web preglednik da odbije sve kolačiće. Međutim, ako ne prihvatite naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge. Slijedom navedenoga, ako niste prilagodili postavke svog web preglednika da automatski odbija kolačiće, naša Usluga može koristiti kolačiće.

Kolačići mogu biti “Trajni” ili “Sesijski”. Trajni kolačići ostaju na Vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada ste izvan mreže, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite svoj web preglednik.

Koristimo sesijske i trajne kolačiće u svrhe navedene u nastavku:

Neophodni kolačići
Vrsta: kolačići sesije
Upravlja: Tvrtka
Svrha: ovi su kolačići ključni kako bi Vam pružili usluge dostupne putem Web stranice i kako bi Vam omogućili korištenje nekih njezinih značajki.

Kolačići prihvaćanja obavijesti s naslovnice
Vrsta: trajni kolačići
Upravlja: Tvrtka
Svrha: ovi kolačići identificiraju jesu li korisnici prihvatili korištenje kolačića na Web stranici.

Korištenje Vaših osobnih podataka

Tvrtka može koristiti osobne podatke u sljedeće svrhe:

Za pružanje i održavanje naše Usluge, uključujući praćenje korištenja naše Usluge.
Za upravljanje vašim računom: za upravljanje Vašom registracijom kao korisnika Usluge. Osobni podaci koje navedete mogu Vam omogućiti pristup različitim funkcionalnostima Usluge koje su Vam dostupne kao registriranom korisniku.
Za izvršenje ugovora: razvoj, usklađenost i preuzimanje ugovora za usluge koje ste kupili ili bilo kojeg drugog ugovora s nama putem Usluge.
Za kontaktiranje: kontaktiranje Vas e-mailom, telefonskim pozivima, SMS-om ili drugim ekvivalentnim oblicima elektroničke komunikacije.
Da bismo vam pružili novosti, posebne ponude i općenite informacije o drugim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste Već kupili ili o kojima ste se raspitivali.
U druge svrhe: Vaše podatke možemo koristiti u druge svrhe, kao što je analiza podataka, prepoznavanje trendova korištenja, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja (Google Ads, Facebook, Instagram) te za procjenu i poboljšanje naše Usluge, proizvoda, usluga, marketinga i Vašeg iskustva.

Vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim stranama.

Zadržavanje Vaših osobnih podataka

Tvrtka će zadržati Vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti Vaše osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za poštivanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati Vaše podatke kako bismo bili u skladu s primjenjivim zakonima), rješavanje sporova i provođenje naših pravnih ugovora i politika.

Tvrtka će također zadržati podatke o korištenju za potrebe interne analize. Podaci o korištenju općenito se čuvaju kraće vremensko razdoblje ili kada smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vremensko razdoblje.

Prijenos vaših osobnih podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, obrađuju se isključivo u poslovnom uredu Tvrtke.

Tvrtka će poduzeti sve razumno potrebne korake kako bi osigurala da se s Vašim podacima postupa sigurno i u skladu sa Zakonom, GDPR-om i ovom Politikom privatnosti.

Izbrišite svoje osobne podatke

Imate pravo izbrisati ili zatražiti da Vam pomognemo u brisanju osobnih podataka koje smo prikupili o Vama.

Svoje podatke možete ažurirati, izmijeniti ili izbrisati u bilo kojem trenutku tako da se prijavite na svoj račun ako ga imate, i posjetite odjeljak postavki računa koji Vam omogućuje upravljanje Vašim osobnim podacima. 

Također nas možete kontaktirati kako biste zatražili pristup, ispravak ili brisanje bilo kojih osobnih podataka koje ste nam dostavili.

Imajte na umu, međutim, da ćemo možda trebati zadržati određene podatke kada za to imamo zakonsku obvezu.

Otkrivanje Vaših osobnih podataka

Provedba zakona

Pod određenim okolnostima, od Tvrtke se može tražiti da otkrije Vaše osobne podatke ako to zahtijeva zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih tijela (npr. suda ili državne institucije).

Ostali zakonski zahtjevi

Tvrtka može otkriti Vaše osobne podatke ako je takva radnja neophodna za:

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu Vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Veze na druge web stranice

Naša Usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravlja Tvrtka. Ako kliknete na takvu poveznicu, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih web stranica ili usluga trećih strana.

Promjene ovih Pravila privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo Vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici (https://mindisthelimit.com/pravila-privatnosti/).

Obavijestit ćemo Vas putem ažuriranog datuma “Zadnje ažuriranje” na vrhu ovih Pravila privatnosti.

Savjetujemo Vam da povremeno pogledate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Pravilima privatnosti, možete nas kontaktirati:

E-mailom : nikolina@mindisthelimit.com
Posjetom ove stranice na našoj Web stranici:  https://mindisthelimit.com/kontakt/