Individualni pristup i potpuna posvećenost pojedincu

Prednosti individualnog treninga s osobnim trenerom su mnogobrojne

1. Individualni trening s osobnim trenerom je jedna od najboljih opcija za postizanje ciljeva vezanih uz tjelesno vježbanje i zdravlje. Ovaj pristup vježbanju omogućuje ti da dobiješ personalizirani program vježbanja, prilagođen tvojim specifičnim ciljevima, trenutnoj razini tjelesne kondicije i zdravstvenom stanju.
2. Kada radiš s osobnim trenerom, on ti može pomoći u razvijanju plana vježbanja koji je posebno dizajniran za tvoje potrebe i ciljeve. Ovo uključuje procjenu trenutnog zdravstvenog stanja i tjelesne kondicije, kao i tvojih ciljeva u pogledu gubitka težine, izgradnje mišićne mase ili povećanja općeg zdravlja.
3. Osobni trener će te pratiti i prilagođavati tvoj program vježbanja tijekom vremena kako bi osigurao da uvijek napreduješ i postižeš svoje ciljeve.

privatni trener u teretani
istezanje na švedskim ljestvama
privatni trener u teretani
Više informacija o programu

Prvi koraci naše suradnje

Suradnja započinje ispunjavanjem online upitnika kako bih se što bolje upoznala sa životnim stilom, zdravstvenim stanjem i željama pojedinca, a nastavlja se razgovorom uživo i uvodnim satom u kojem prolazimo kroz generalni plan i program treninga, pronalazimo idealnu frekvenciju za ostvarenje željenih ciljeva, dogovaramo termine treninga i rješavamo početne nedoumice i pitanja.

Lokacije individualnih treninga:

Kome je namijenjen individualni trening?

  • Vježbačima početnicima, iskusnijim vježbačima kojima nedostaje podrške i motivacije na putu do ostvarenja ciljeva, svakome tko želi poraditi na kvaliteti svog života, pokrenuti se i biti u formi.

Koja je cijena treninga uživo?

  • Moguće opcije: 1h / 8x / 12x u mjesecu, individualno ili poluindividualno (u paru)

  • Cijene:
    • individualni trening: 25 € (1 h) / 160 € (8x) / 220 € (12x)
    • poluindividualni trening: 35 € (1 h) / 210 € (8x) / 300 € (12x)

istezanje na švedskim ljestvama